Reference

NIS Naftagas

Od 2014. godine za potrebe NIS Naftagas – Naftni servisi iznajmljujemo građevinsku mehanizaciju i transportna sredstva sa kompletnom uslugom za radove na naftnim i gasnim poljima, kao i za radove na rekonstrukciji benzinskih stanica na teritoriji Republike Srbije.

Strabag

Od 2014. godine za potrebe austrijske kompanije Strabag iznajmljujemo građevinsku mehanizaciju i transportna sredstva sa kompletnom uslugom za projekte održavanja, rekonstrukcije i izgradnje saobraćajnica i objekata na teritoriji Republike Srbije. Neki od mnogih projekata na kojima smo učestvovali kao i tekući projekti su: izmeštanje naplatne rampe „Bubanj Potok“ i izgradnja nove naplatne rampe „Vrčin“, izgradnja […]

La Linea Verde

Od avgusta 2015. godine do novembra 2017. kompanija Tehno Rent je bila jedan od glavnih izvođača radova na izgradnji pogona za proizvodnju i preradu povrća italijanske kompanije „La Linea Verde“ u Dobrincima kod Rume površine 5.600 m2, a od avgusta 2018. do marta 2019. na izgradnji plastenika u Kraljevcima kod Rume površine 16 ha.

AzVirt

Od septembra 2013. godine do oktobra 2016. od strane azerbejdžanske kompanije „AzVirt“ naša mehanizacija je bila angažovana na izgradnji autoputa Beograd – Južni Jadran, deonica „Ljig – Preljina“.

Pizzarotti

Od maja 2019. godine naša mehanizacija je angažovana od strane italijanske kompanije „Impresa Pizzarotti & C S.p.A.“ na izgradnji „Kule Beograd“ u sklopu projekta Beograd na vodi.

Licon

Za potrebe preduzeća Licon d.o.o. iz Beograda, sa kojim imamo višegodišnju uspešnu saradnju, iznajmljujemo platforme za rad na visini. Projekti na kojima smo sarađivali i aktuelni projekti: izgradnja objekta „IKEA“ u Vrčinu, izgradnja „Lidl“ marketa na više lokacija na teritoriji Republike Srbije, shopping mall „Galerija“ u sklopu projekta Beograd na vodi, izgradnja hale „Healthcare“ u […]

IDC

Od maja 2019. godine naša mehanizacija je angažovana od strane ruske kompanije „IDC“ na izgradnji kraka gasovoda „Turski tok“ kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom.